4. června 2014

HOUBOVÁ OMELETA


Ingredience:

-    50 g cizrnové mouky
-    50 g kukuřičné hladké mouky
-    žampiony
-    jarní cibulka, nakrájená najemno
-    1 ČL sody
-    špetka soli (já použila uzenou)
-    kmín
-    pepř
-    kurkuma
-    indické koření
-    voda
-    olej
-    sriracha, dle chuti


Postup:

V míse smícháme mouku, koření, sodu, nakrájenou jarní cibulku a přidáme asi 200 ml vody a těsto dobře promícháme. (Konzistence by měla být řidší podobně jako těsto na palačinky.)  Na pánvi orestujeme žampiony, posolíme, přidáme citronový pepř a kmín a 5 min. restujeme Mezitím, co se žampiony restují, na pánvi na trošce oleje usmažíme omelety. Hotové omelety plníme restovanými žampiony, ozdobíme čerstvou jarní cibulkou a dle chuti přidáme pálivou omáčku srirachu.

Dobrou chuť 

  Rachel

1 komentář: