23. května 2014

OVOCNÉ SUSHI


Ingredience:

-    100 g sushi rýže
-    voda
-    100 ml kokosového mléka
-    špetka soli

-    Na ozdobení
-    jahody, mango, kiwi, pomeranč, hroznové víno
-    černý sezam



Postup:

Sushi rýži uvaříme dle návodu. Asi v polovině vaření přidáme kokosové mléko, opatrně zamícháme a vaříme, dokud se tekutina nevyvaří. Hotovou rýži necháme chvíli zchladnout a poté z rýže tvarujeme oválky, které ozdobíme ovocem a posypeme černým sezamem.




Dobrou chuť 
  Rachel

3 komentáře:

  1. No to vypadá dost dobře! Určitě to vyzkouším, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé :-) vypadá to naprosto božsky, určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat