29. března 2014

KULIČKY PLNĚNÉ TOFU S GARAM MASALA OMÁČKOU


Ingredience:
Kuličky:
-          100 g pohanky
-          1 PL rýžové krupičky
-          sůl
-          náplň: marinované či uzené tofu
-          na posypání gomasio
Omáčka:
-          20 g červené čočky
-          20 g žluté čočky
-          2 plátky červené cibule
-          garam masala
-          bobkový list, nové koření
-          sůl
-          tamari
-          kajenský pepř
Obloha:
-          kysané zelí posypané opraženým slunečnicovým semínkem
-          polníček
Postup:

 1. Pohanku namočíme přes noc. Poté ji v trošce vody rozmixujeme, přidáme, rýžovou krupičku, sůl. Vaříme v hrnci za stálého míchání do zhoustnutí. ( 3-5 min.) Těsto necháme zchladnout a tvoříme kuličky plněné nakrájeným tofu. Před podáváním kuličky na 10 min. napaříme.
2. Omáčka:  Do hrnce dáme čočku, přidáme ostatní ingredience a vaříme doměkka ( 20min.) 


Dobrou chuť 
  Rachel

Žádné komentáře:

Okomentovat