22. ledna 2014

Polentová babovička s čoko-chilli přelivem


Polentová babovička s čoko-chilli přelivem

Ingredience:

Bábovičky:

  • instantní polenta - 50 g na tři bábovičky
  • 1 PL arašídového másla
  • špetka pravé vanilky
  • 1 lžička lněného semínka
  • špetka soli
  • javorový sirup
Chilli čokoláda
  • 20 g hořké čokolády
  • 1 lžička kokosového oleje
  • špetka kajenského pepře
 Na ozdobu: 
  • goji,sezam,kokos


Postup: 
Polentu připravíme podle návodu. Do polentové kaše přidáme arašídové máslo, vanilku,lněné semínko,sůl a javorový sirup.Hotovou směsí naplníme bábovičky a necháme zatuhnout. Hotové bábovičky vyklopíme a poléváme rozpuštěnou chilli čokoládou. Zdobíme goji,kokosem a sezamem či podle libosti.
Tip: Bábovičky lze udělat i naslano. Viz. recept

Dobrou chuť
Rachel

Žádné komentáře:

Okomentovat